Företagsmassage

Inte bara massage

Curexgruppen hjälper er att motivera medarbetarna till ett större hälsoansvar. Vi kommer ut till er arbetsplats – ni står för rummet, resten sköter vi!

Vi förebygger och leder bort högspänningen i kroppen!

I vårt team ingår ett 50-tal fingerfärdiga massageterapeuter. Vårt jobb är att öka välbefinnandet på din arbetsplats genom förebyggande massage på jobbet. Vi levererar också nya insikter om friskvård som motverkar värk och ökar din kroppsmedvetenhet.

Komplettera massagen med kiropraktor, naprapat eller gummibandsövningar.

Företagsmassage är den mjuka vägen

Företagsmassage är den mjuka medicinska vägen att behandla muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutar. Samtidig som du får en mjukare och längre muskulatur, mjukas du även upp mentalt och får stressen att släppa.

Stress tillsammans med oro och ensidiga arbetsrörelser är ofta boven bakom låsningar i kroppens leder och muskler. Hälsosumman är större än alla handgrepp tillsammans.

Företagsmassage ökar också musklernas syreupptagningsförmåga och gör dem mer elastiska och smidiga. Även nervsystemet får sig en positiv skjuts, då det sker en förbättring av kroppstemperaturen, vätskebalansen och blodcirkulationen. Som extra bonus skärps din koncentration och du får en bättre fungerande tarm. Har du besvär får du även med dig en skriftlig hemövning – din hemläxa inför nästa besök hos massören.

Har du ett rum ordnar vi resten

I vår företagsmassage ingår självklart massör, bänk, musik, onlinebokning och alla tillbehör. Efter den första månaden med massage på företaget gör vi en kostnadsfri kartläggning av hur personalen mår och kommer överens om ett passande massageintervall.

Hur ofta bör du gå?

Det snabba svaret är regelbundet och så ofta som dina muskler och leder behöver underhållas. Poängen är att gå förebyggande på sin företagsmassage för att undvika sjukkostnader eller nedsatt arbetskapacitet.

JUST NU 50 % rabatt!

 

Nykundserbjudande 50 % rabatt på 1a massagemånaden.

 

Skicka in din prisförfrågan IDAG och få rabatterat prisförslag.

Jag önskar pris och information

Din integritet är viktig för oss. Vi är därför angelägna om att de personuppgifter som samlas in om dig lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt och i enlighet med dataskyddslagstiftningen.

Genom att kryssa i rutan godkänner du att Curexgruppen AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med Curexgruppen:s Integritetspolicy samt att bli kontaktad av Curexgruppen gällande den information du efterfrågat. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Curexgruppen AB.