Ergonomi

Vi är skapta för rörelse och variation. En bra kontorsstol räcker inte för att rädda dig från ont i ryggen, du måste själv tänka på hur du sitter, står och rör dig för att må bra. Syftet med ergonomironden är att öka medvetenheten om hur du använder din kropp på arbetsplatsen. Lär dig att använda din kropp så skonsamt som möjligt för att hålla i längden, det är ditt ansvar.

Ergonomirond

Varje medarbetare får individuella, konkreta tips och råd på vad man själv kan göra för att förbättra sin arbetsmiljö. Efter ronden erhålles skriftlig dokumentation tillsammans med en behovslista för varje individ på arbetsplatsen, samt en kartläggning i diagramform över vilka ergonomiska besvär som upplevts som störst på arbetsplatsen.

Komplettera med föreläsningen – “Det sitter en stenåldersmänniska bakom skrivbordet!”

Jag önskar pris och information

Din integritet är viktig för oss. Vi är därför angelägna om att de personuppgifter som samlas in om dig lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt och i enlighet med dataskyddslagstiftningen.

Genom att kryssa i rutan godkänner du att Curexgruppen AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med Curexgruppen:s Integritetspolicy samt att bli kontaktad av Curexgruppen gällande den information du efterfrågat. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Curexgruppen AB.