Julkalender ONLINE

Julkalendern som får dig i form!

 

Gör december till företagets mest hälsosamma månad med julkalender ONLINE på företaget! Dagligen fram till jul får du via sms och mejl träningspass på 7 minuter. Tomten kommer med klappar till de som blir godkända i utmaningen.

Under december månad kan det vara svårt att få tiden och räcka till men 7 minuter träning med hög puls ökar välbefinnandet och stämningen på företaget.

Fördelarna med träningen är många, här kommer några bra saker som händer i kroppen:

  • Bättre koncentration
  • Du blir mindre stressad
  • Effektivare inlärning
  • Positiva effekter på hjärnan

Medarbetarna får mer energi och klarar av att hantera årets stressigaste månad.Arbetsgivaren får högre arbetskapacitet och gladare medarbetare

Jag önskar pris och information

Din integritet är viktig för oss. Vi är därför angelägna om att de personuppgifter som samlas in om dig lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt och i enlighet med dataskyddslagstiftningen.

Genom att kryssa i rutan godkänner du att Curexgruppen AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med Curexgruppen:s Integritetspolicy samt att bli kontaktad av Curexgruppen gällande den information du efterfrågat. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Curexgruppen AB.