Stegtävling

En aktivitet där alla kan vara med!

Förutom positiva fysiska effekter så svetsas arbetsgruppen samman och ger ökad gemenskap på arbetsplatsen. Syftet med tävlingen är att under 30, 60 eller 90 dagar skapa en positiv känsla och många samtal kring motion och hälsa bland medarbetarna. När stegräknarna levererats till din arbetsplats registrerar sig varje deltagare enkelt på webben och lägger in sina steg varje dag.

Hur går stegtävlingen till?

Bilda lag eller tävla individuellt. Med en snitthastighet på 10 000 steg per dag och individ når laget målet i tid. All motion, som till exempel, aerobics, golf och ridning, går också att omvandla till steg.

Varje deltagare får en stegräknare av hög kvalité – ett friskare och gladare liv – en personlig sida på webben med topplistor, karta, aktivitetstabeller med mera.

Priser!

Motivera era medarbetare med fina priser för de lag som kommer i mål med stegsnittet minst 10 000 steg/ dag. Information och administration i samband med stegtävlingen sköts av Curexgruppen. Material för intern förankring och marknadsföring ingår i priset.

Ta chansen att utmana dina kollegor redan idag!
 

Jag önskar pris och information

Din integritet är viktig för oss. Vi är därför angelägna om att de personuppgifter som samlas in om dig lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt och i enlighet med dataskyddslagstiftningen.

Genom att kryssa i rutan godkänner du att Curexgruppen AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med Curexgruppen:s Integritetspolicy samt att bli kontaktad av Curexgruppen gällande den information du efterfrågat. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Curexgruppen AB.