Tidsresan

Årets roligaste företagsaktivitet!

 

Med “Tidsresan” färdas medarbetarna tillsammans från företagets start till idag.

Tävlingen går ut på att medarbetarna under 30 dagar får den viktiga vardagsmotionen samtidigt så testas kunskaper om företagets historia.

Totalt ska ni ge er ut på två stycken promenader i veckan med fyra GPS-punkter som ska hittas på varje promenad. Tävlingen pågår under en månad och vi utgår från kontorets adress. Varje promenad är ca 2 km för att hinnas med under lunchrasten.

Varje vecka lottas fina priser ut.

Event eller månadstävling

Välj mellan att ha tävlingen under en hel månad på företaget för att skapa goda vanor och eller bygg en spännande aktivitet under kickoffen eller konferensen under ett par timmar.

Skapa företagsanda och gemenskap

Alla företag har en historia, men det är inte många som använder sig av den för att skapa företagsanda och gemenskap. Hur mycket vet era medarbetare om företaget de jobbar på? Hur ser tidslinjen ut?

Oftast kanske man berättar historien om företaget vid ett jubileum “de första 50 åren” – sen tar det stopp, men historien är viktig.

” De effektivaste organisationerna vet vilka historiska värden som fört dom hit” – Malcom Gladwell, affärsförfattare.

Läs mer >>

Jag önskar pris och information

Din integritet är viktig för oss. Vi är därför angelägna om att de personuppgifter som samlas in om dig lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt och i enlighet med dataskyddslagstiftningen.

Genom att kryssa i rutan godkänner du att Curexgruppen AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med Curexgruppen:s Integritetspolicy samt att bli kontaktad av Curexgruppen gällande den information du efterfrågat. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Curexgruppen AB.