Yoga

Städa ur lunchmatsalen och bjud in till YOGA på arbetsplatsen!

Ordet yoga är sanskrit och betyder ena, unifiera och syftar på föreningen mellan kropp, själ och tanke hos varje individ. Den har vuxit fram och är idag anpassad till den moderna västerländska människan som ofta har en stillasittande vardag och ett stressat sinne.

Du behöver inte vara en atlet för att utföra yoga. Du utövar yoga med din egen kroppsvikt och utifrån dina egna förutsättningar i olika rörelser och ställningar. Med dina nya färdigheter kan du träna både hemma och på semestern.

Du tränar barfota i mjuka, bekväma kläder – yogamatta finns att låna under passet.

Effekten av yogan märks både omedelbart och på sikt. Utövandet av Yoga gör dig stark och smidig, andra positiva resultat är ökad koncentrationsförmåga, bättre sömn och mer energi.

 

Jag önskar pris och information

Din integritet är viktig för oss. Vi är därför angelägna om att de personuppgifter som samlas in om dig lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt och i enlighet med dataskyddslagstiftningen.

Genom att kryssa i rutan godkänner du att Curexgruppen AB behandlar dina personuppgifter i enlighet med Curexgruppen:s Integritetspolicy samt att bli kontaktad av Curexgruppen gällande den information du efterfrågat. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Curexgruppen AB.