Ökat hälsoansvar

Företagsmassage

Curexgruppen hjälper er att motivera medarbetarna till ett större hälsoansvar genom företagsmassage. Vi kommer ut till er arbetsplats – ni står för rummet, resten sköter vi!

JUST NU - 30 % rabatt

Massage på jobbet – rikstäckande!

I vårt team ingår ett 50-tal fingerfärdiga massageterapeuter.

Likväl som ett tungt fysiskt arbete kan ett stillasittande ensidigt och monotont kontorsarbete ge upphov till smärta och värk och framtida belastningsskador. Massage är ett sätt att motverka smärta och värk som beror på kort och spänd muskulatur.

Genom att erbjuda massage på jobbet gör ni det enkelt och tidsbesparande för den anställda att gå på massage regelbundet och förebygga att besvär uppstår.

Avdragsgillt och skattefri förmån

Massage på jobbet är avdragsgill och skattefri förmån och enligt undersökningar en av de mest efterfrågade förmånerna hos anställda och arbetstagare.

Varumärkesbyggande

Företagsmassage är även något som bygger ert varumärke som arbetsgivare. Vår företagsmassage kräver minimal administrering från er sida och ni får genom rapporter och statistik full koll på tjänsten.

Ingår i priset

  • Kvalitetssäkrade massörer
  • Vikariejour
  • Bokningssystem online med många smarta funktioner
  • Kortbetalning
  • Vi står för bänk, tillbehör och förbrukningsmaterial
  • Uppföljning, rapportering, statistik online

Så funkar det

  • Ni står för rummet, vi sköter resten
  • Bänk, bänkpapper, olja mm – ingår alltid
  • Bokningssystem online inkl betallösning, rapportsystem

Massagebehandlingen

Våra massörer arbetar med individuella behandlingar efter det aktuella behovet. Med hjälp av olika massagetekniker, pressur av triggerpunkter, töj och stretch behandlas muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutar.

Våra massörer arbetar även för en ökad kroppsmedvetenhet och förklarar, ger tips och råd och hemövningar vid behov som medarbetaren kan jobba på mellan behandlingarna för att förebygga att besvär uppstår eller återkommer. Målet är att ge insikt om vikten av ett större eget hälsosansvar.

Massagerummet är en stressfri zon och medarbetaren möts alltid av lugnande musik, mysbelysning och kuddar och filtar finns för bästa komfort.

Massagens effekter

Muskelförbättring

Ökar syreupptagningsförmågan i musklerna och gör dem mer elastiska och smidiga.

Förbättring av nervsystem

Positiv påverkan av nervsystemet som förbättrar av kroppstemperaturen, vätskebalansen,  blodcirkulationen och ökad koncentration.

Frisk maghälsa

Bättre fungerande mage och i magen där 80 % av vårt immunförsvar sitter.

Lägre stressnivåer

Lugnande hormoner frigörs och motverkar stresshormoner i kroppen.

Curexgruppen

Låt oss hjälpa er med ett komplett hälsoår!

För friskare och gladare medarbetare

Jag vill ha nyhetsbrev!